El-billading

Borettslaget har avtale med Mer Norge som har installert dynamisk lastbalansert ladeanlegg som muliggjør at alle parkeringsplassene i garasjeanlegget kan monteres med ladere (flexilader)

Mer er en nasjonal tilbyder av lading for el-biler og eies i hovedsak av Statskraft og Agder Energi. Borettslaget har inngått avtale for leveranse av ladeanlegg i garasjen. Det er valgfritt for den enkelte andelseier å bestille tilkobling.

Bestilling av ladeboks og tilkobling til 400V infrastruktur gjør andelseier direkte til Mer. Laderen monteres på vegg/søyle.

Ladeboksen er av typen Schneider EVLink Smart Wallbox T2-7/22kW og har kapasitet til å lade helt opp til 22kW (forutsetter tilgjengelig energi og at bilen kan motta slik last). Dersom hele anlegget blir fullt utnyttet vil det være tilgjengelig ca 2,9kW til samtlige ladepunkt.

Ved bestilling vil du bli registrert som kunde hos Mer. Du vil få tilsendt en RFID ladebrikke som du benytter for å låse opp ladeboksen, og dermed kan lade bilen din. Du vil bli fakturert for det faktiske forbrukt strøm i henhold til den enhver gjeldende prisen som er satt av styret i borettslaget.

RFID brikken kan benyttes på Mers landsdekkende ladenettverk av hurtigladere. Som Flexiladekunde hos Mer får du 15 minutter gratis hurtiglading hver måned. Du kan også laste ned Mers App for å finne og starte lading på deres offentlige tilgjengelige ladere.

Alle beboere som er registrert hos Mer vil få ladebrikke, uavhengig om laderen er aktiv eller fryst. Det koster ingenting å være kunde hos Mer, og så lenge kunden ikke blir satt med et aktivt abonnement og ladeboks er sperret, så vil kunden heller ikke bli fakturert. Ved å få ladebrikken ved montering av ladeboks, vil beboerne få mulighet til å ringe Mer og få laderen aktivert og kan da bruke laderen samme dag som abonnementet aktiveres.

Flexilader:

  • Vanntette og støtsikre ladestasjoner med Type 2 uttak
  • Effektområde: inntill 22 kW
  • Veggmontert
  • 5 års garanti

Kontaktinformasjon:

E: bestilling@mer.no
T: 47670800
I: www.mer.no